Lifestyle.webBlad.info
Onmisbare informatie voor de moderne mens

Meest bekeken
>Werken in de vakantie
>Efteling sterkste merk van Nederland
>Autorijden op slaolie


Recente artikelen
>Zuiverste wijnen uit Nieuw-Zeeland
>De badkamer professionaliseert
>Digitale televisie niet te stoppen
>Golfsport in Oost-Europa
>Jongeren vinden kunst saai
>Hippe zonnepanelen in aantocht
>Streekromans populair vanwege alwetende moeder
Alle artikelen


Singles omarmen polsbandje

Tot nu toe was het lastig om de buitenwereld te laten zien dat je single bent, maar daar is nu verandering in gekomen. Door het dragen van de single polsband laat je zien dat je vrijgezel bent en dat je graag in contact komt met andere singles. Kortom; de tijd om alleen te zijn kan voorbij zijn door het dragen van deze nieuwe polsband. Herkenbaar, trendy en doeltreffend!

Bedenker is de 46-jarige Hans van Kooten uit Vianen. Enkele jaren geleden, in het voorjaar van 1999, bedacht Van Kooten al een voorloper op zijn huidige product; de single ring. "Ik was zelf single en constateerde dat het lastig is om andere singles te ontmoeten. Je stapt tenslotte ook niet zomaar op iemand af die je wel leuk lijkt. Ik kwam op het idee een ring speciaal voor singles te laten maken."

Drie miljoen singles

Die plannen werden weliswaar uitgewerkt maar kwamen uiteindelijk niet van de ontwerptafel. Van Kooten had ook geen haast, volgens de prognoses zou het aantal singles in Nederland (maar ook wereldwijd) tussen 2007 en 2015 explosief stijgen.
Toen Van Kooten eind vorig jaar hoorde dat Nederland alleen al drie miljoen singles telde dook hij opnieuw achter zijn werktafel om zijn idee een nieuwe impuls te geven. "En toen was ik te laat, anderen waren mij al voorgegaan met de single ring. Achteraf vind ik dat het idee van een ring ook niet echt ideaal was, je betaalt veel geld voor een ring die eigenlijk is ontworpen om zo snel mogelijk weer af te doen."
Geïnspireerd door de diverse polsbandjes die Van Kooten overal om zich heen zag, besloot hij zich hierbij aan te sluiten. "Ik wilde uiteindelijk iets anders bedenken dan de single ring. Het bandje kost lang niet zo veel in aanschaf en als je het draagt ben je duidelijk herkenbaar als single waar het uiteindelijk toch om gaat."
De single markt is booming business, zo ervaart ook Van Kooten. "Er is van alles te koop en te doen voor singles; speciale reizen, magazines en ook het internet staat er vol mee. Het nadeel blijft dat mensen in hun dagelijks leven, in de bus, trein, winkel met sporten of op het werk, niet weten wie er wel of niet single is."

Twee versies

De single polsbandjes zijn te koop via internet en Van Kooten zal middels een publiciteit- en promotiecampagne zo snel mogelijk singles in Nederland willen voorzien van het polsbandje. "Het zou toch geweldig zijn dat je ergens loopt en iemand ziet die je leuk vindt en die draagt een singlepolsbandje. Je bent altijd voorzien van een geweldige openingszin: "Hé jij ook? Of zullen we vanaf nu allebei ons singlepolsbandje maar af doen?"
Het groene polsbandje met een subtiel gele opdruk komt in twee versies op de markt. De stand van het single logo op het polsbandje geeft aan of de drager op zoek is naar een partner van eigen sekse of naar een partner van de andere sekse.


zoek
info
contact
rss

Actueel

Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats